Wie

Hoi, ik ben Angelique, voedingsdeskundige en orthomoleculair adviseur.

In mijn verleden ben ik al méér als 10 jaar bezig met voeding, het heeft mij altijd al geinteresseert, en in 2010 ben ik er volledig in gegaan. Het begon toen ik na een bepaalde situatie te maken kreeg met onbekende symptomen, en na lang onderzoek bij verschillende instanties kwam er een lactose-intolerantie naar voren. Dit had mij zo aangesproken dat ik daar wel meer van wou weten, en zo ben ik de start van mijn beroep ingerold. Een paar jaar later besloot ik om hiervan echt mn beroep te maken en ben toen begonnen met een stevig pakket opleidingen, en ben ondertussen gediplomeerd gewichtsconsulent en voedingsdeskundige. 

 

Voedzaamgedacht heeft als missie jouw kijk op te sporen en te veranderen in blijvende en werkende resultaten.

Tijdens de coaching staat voor mij samenwerkend tot een passend en op maat gemaakt plan te komen centraal. Ik coach vrouwen met voedingsvragen en overgewicht en richt me op een -voor hun- passend gezond gewicht, en bevorder een gezonde kijk op voeding.Hierin ben ik warm betrokken, daadkrachtig en analytisch van aard. Door alle puzzelstukjes bij elkaar te leggen komen we tot de kern van de oorzaak en daardoor een passend behandelplan.

logo

Voeding is iets waar we altijd een gedachte over hebben. De gedachte die we hebben staat direct in relatie met hoe we naar voeding kijken en beleven. Deze kijk bepaald voor een groot gedeelte ons gedrag en onze keuzes die we maken in voeding, en juist met deze visie kan ik helpen om je weer een gezond patroon te geven en je weer op en top in de running te krijgen. 

 

Kijk hier voor de coaching opties of neem contact op als je nog vragen mocht hebben.