Opweg naar jou gezondere levensstijl.

Wat leuk dat je op mijn pagina komt kijken!  Al meer dan 10 jaar ben ik altijd bezig met voeding en gezondheid. Na mijn laatste bevalling in 2011 kreeg ik te maken met veel vervelende en voor de artsen onverklaarbare en vage klachten. Na veel bezoeken bij de gynaecoloog, internist, maag-darm-&leverarts, neuroloog en diëtist en diversen onderzoeken kwam er (naast al een bekend erfelijk darmprobleem) een lactose-intolerantie naar voren.

Na de geboorte van mijn jongste dochter was er een aanslag op mijn lijf gemaakt en een hormonale disbalans ontstaan. Uiteindelijk na veel uitzoeken en leren om mezelf en mijn lijf klachtenvrij te krijgen werd voeding en gezondheid mijn passie!!

En vanuit mijn eigen ervaringen en obstakels heeft mij doen besluiten om van mijn passie mijn deskundigheid te maken. Zo ben ik 3 jaar geleden begonnen met 3 opleidingen tegelijk en mag mij gewichtsconsulent en voedingsdeskundige noemen en coach ik vrouwen met voedingsvragen en overgewicht naar een voor hun passend gezond gewicht en een gezonde kijk op voeding.

Tijdens de coaching staat voor mij samenwerkend tot een passend en op maat gemaakt plan te komen centraal. Hierin ben ik warm betrokken, daadkrachtig en analytisch van aard. Door alle puzzelstukjes bij elkaar te leggen komen we tot de kern van de oorzaak en daardoor een passend behandelplan.

Voeding is iets waar we altijd een gedachte over hebben. De gedachte die we hebben staat direct in relatie met hoe we naar voeding kijken en beleven. Deze kijk bepaald voor een groot gedeelte ons gedrag en onze keuzes die we maken in voeding.

Voedzaamgedacht heeft als missie jouw kijk op te sporen en te veranderen in blijvende en werkende resultaten.