Opweg naar jou gezondere levensstijl.

Je hebt alles al geprobeerd, maar je valt steeds terug in je oude gewoontes. Je ziet door de bomen het bos niet meer en je wilt nu echt afrekenen met die overtollige kilo’s!

Hoe zou jij het vinden als ik jou leer om de juiste balans terug te krijgen in het maken van voedingskeuzes die werken voor jouw lichaam? Om met hele kleine aanpassingen in jouw levensstijl – stap voor stap af te vallen.

Ben je benieuwd hoe? En hoe dit voor jou gaat werken? Vraag dan vandaag nog een gratis kennismakingsgesprek aan!

  De prachtige samenwerking tussen voeding en ons brein, die werken het best wanneer de juiste balans is tussen deze twee. De gedachten of verhalen die je jezelf verteld, die te leren ombuigen. Leer begrijpen hoe jij je brein kunt manipuleren en oude gewoontes en patronen te doorbreken.

  Ontwikkel (weer) een prachtige en relaxte relatie met eten. Voed jezelf met voedzame gedachten.

  Herken jij jezelf in de volgende punten?

  • je bent klaar met diëten
  • je hebt last van klachten als: hoofdpijn, buikpijn ,opgeblazen gevoel, prikkelbaar en vermoeidheid.
  • je voelt je moe en hebt vaak last overdag van dipmomenten na het eten.
  • je komt steeds meer aan in gewicht.
  • je ervaart veel snaaibuien.
  • je wilt weer gewoon eten op een manier die je de rest van je leven kunt volhouden.
  • je wilt blijvend op gewicht blijven.

  Is veel van deze punten herkenbaar voor jou? Dan kan ik jou helpen!

  Ik geloof heel erg in persoonlijke aandacht. We focussen vooral op wat wel goed gaat en kijken welke acties er wel mogelijk zijn. Door de lat niet te hoog te leggen, je gaat leren hoe ons brein werkt waardoor je ook wat liever voor jezelf kunt zijn. Je weer voor jezelf gat zorgen zoals jij dat ook voor anderen doet. Want dat verdien jij!

  We staan stil bij wat je al bereikt hebt en er is geen goed of fout! Het draait allemaal om balans. We richten ons vooral op hoe jij je voelt, wat werkt voor jou en past binnen jouw situatie, want dat geeft jou ook de moed om door te gaan. Je moet niet afvallen, je wilt je prettiger en gelukkiger voelen. Weer happy 🙂

  Tijdens jouw proces van afvallen zijn er ongetwijfeld momenten dat het even niet zo goed lukt. En dat is heel normaal, want afvallen gaat nooit in een rechte lijn! Wees niet boos, leer van deze momenten, dit zijn de lessen waarin jij de leerling mag zijn. Wees die leerling en vraag om hulp.

  • verlang jij naar een gezonde, ontspannen ”dieetvrije” relatie met voeding?
  • wil jij weer bruisen van energie en zelfvertrouwen?
  • wil jij zonder schuldgevoel genieten van heerlijk en voldoende eten?
  • wil jij weer blij en tevreden naar jezelf in de spiegel kunnen kijken?
  • wil jij afvallen / aankomen en voor altijd een gezond gewicht bereiken dat je weer trots maakt?
  • ben jij klaar om jouw droom waar te maken?

  Vraag dan zeker een kennismakingsgesprek met mij aan!

  Krijg met mijn kennis en persoonlijke ervaringen weer grip op jouw eetgedrag. We kijken naar je eetpatroon, je levensstijl en jouw dromen om die regie weer terug te krijgen. Jouw ideale gewicht te bereiken dat wat gezond is voor jouw lichaam en deze ook te behouden.


  Woon je in Alphen aan den Rijn of in de omgeving en gaat je voorkeur naar fysiek persoonlijke begeleiding? Neem dan contact op en dan kijken we samen of er een mogelijkheid is om bij jou thuis te komen.