Opweg naar jou gezondere levensstijl.

Éénmalig een persoonlijk voedingsadvies

Benieuwd of jouw voedingspatroon een update kan gebruiken? Je doet al heel erg je best om zo gezond mogelijk te eten, toch twijfel je of dit ook het juiste is voor jouw lichaam. Omdat er zoveel te vinden is op internet, kan dit ook juist verwarrend zijn. Het kan ook zijn dat je heel goed in staat bent om zelfstandig verder te gaan, maar wil je weten hoe de stand van zaken is op dit moment.

Éénmalig een persoonlijk voedingsadvies speciaal voor vegetariërs en veganisten

Wanneer je vegetariër of veganist bent zijn er een aantal punten om aandacht aan te schenken. Wanneer je geen dierlijke producten eet, is het van belang te weten waar je op moet letten zodat je een volwaardig voedingspatroon hebt. Op die manier manier zal je niet snel voedingsstoffen tekort komen.

Binnenkort komt hier een nieuw aanbod

Je bent klaar met diëten! Je wilt een gezonde relatie met voeding en weer kunnen genieten van gewoon eten. Je wilt leren begrijpen hoe je die overtollige kilo’s kwijt raakt en bovenal een gezond gewicht weet te behouden. Je hebt iemand nodig die je helpt, je motiveert, stimuleert en begeleid naar jouw doel. Je vindt het prettig om zelf aan de slag te gaan met de juiste kennis en informatie. Je vindt het fijn je binnen een groep te bevinden met vrouwen die hetzelfde willen als jij. Een privé groep waar je moeilijke momenten kunt delen en je gemotiveerd wordt door elkaar.

Herken jij jezelf in de bovengenoemde omschrijving? Hou dan mijn Socials in de gaten.

6 maanden online persoonlijk 1-op-1 coaching

Je bent bereid om eindelijk een voedingspatroon aan te leren die je volhoudt zodat je niet meer terugvalt in oude patronen. Je begrijpt dat een Quick fix je niet gaat helpen en bent bereid om daar een langzaam traject voor af te leggen en de tijd te nemen om jouw doel te bereiken. De overtollige kilo’s die er steeds terug bijkomen wil je nu echt niet meer en je wilt leren hoe je op gewicht kunt blijven. Voor altijd! Ik ben er zes maanden lang om jou te begeleiden en je te leren blijvend resultaat te halen.

Heb je tijdens het lezen van mijn aanbod niet gevonden wat jij zoekt?

Neem gerust contact op met mij! We kunnen in overleg samen een passend pakket afstemmen naar jouw wensen. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en duurt een half uur. Stel al je vragen!