Opweg naar jou gezondere levensstijl.

Het zijn spannende tijden geweest en zijn ze nog steeds. De zomer is begonnen en we willen weer naar buiten. En gelukkig kunnen we ook weer naar buiten!! De deuren van de sportscholen zijn nu een kleine maand open en de deuren van de restaurants gaan nu ook weer open. Wellicht is niet iedereen even blij om weer alle sociale dingen weer op te pakken.

Als ik voor mijzelf spreek moet ik ook eerlijk bekennen dat de sociale druk en verplichtingen die wegvielen door de corona epidemie ik niet als heel erg heb ervaren. Nu kwam ik uit een moeilijke tijd en kon ook wel wat rust gebruiken. En dat terwijl ik een enorm sociaal dier ben en ook écht van mensen hou, vooral mijn liefste vrienden en mijn familie was wel heel moeilijk om die afstand te moeten bewaren.

De afgelopen maanden heb ik zo enorm gehunkerd naar het contact fysiek en de warme knuffels weer te kunnen geven, dat ik heel blij ben nu de meeste in mijn omgeving een vaccinatie hebben gehad, want het beschermen is een stuk beter zo dan een jaar en een half geleden. De tijd heeft geweldig veel mooie dingen gebracht tijdens dit gekke anderhalf jaar, veel tijd gehad om mooie gesprekken te hebben en als mens te groeien. Ik ben benieuwd hoe jij dit afgelopen anderhalf jaar hebt ervaren en of je blij bent nu alle vrijheden weer daar zijn…

Laat me gerust weten wat jij gemist hebt en waar jij heel erg naar toe hebt gekeken nu weer te kunnen doen… Benieuwd naar jouw verhaal 😉 Veel liefs Angelique

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *